מרכז מזון
  • דף הבית
  • אודות
  • חומרי הגלם
  • גלריה
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • חומרי הגלם
  • גלריה
  • צור קשר
מרכז מזון
  • דף הבית
  • אודות
  • חומרי הגלם
  • גלריה
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • חומרי הגלם
  • גלריה
  • צור קשר
2016-03-22 11.07.172016-03-22 11.07.17Preview
2016-03-22 11.01.522016-03-22 11.01.52Preview
2016-03-22 11.01.402016-03-22 11.01.40Preview
2016-03-30 10.36.102016-03-30 10.36.10Preview
2016-04-18 07.00.592016-04-18 07.00.59Preview
2016-04-18 07.01.032016-04-18 07.01.03Preview
2016-04-18 07.01.062016-04-18 07.01.06Preview
2016-04-06 08.24.472016-04-06 08.24.47Preview
2016-04-06 08.24.532016-04-06 08.24.53Preview
2014-03-29 14.24.562014-03-29 14.24.56Preview
2016-04-18 07.35.232016-04-18 07.35.23Preview
2016-03-23 07.36.152016-03-23 07.36.15Preview
2016-03-24 07.00.272016-03-24 07.00.27Preview
2015-03-30 07.16.132015-03-30 07.16.13Preview
2016-03-23 06.39.122016-03-23 06.39.12Preview
2016-03-23 06.39.162016-03-23 06.39.16Preview
2016-04-04 16.58.252016-04-04 16.58.25Preview
2016-03-24 10.24.012016-03-24 10.24.01Preview
2016-03-24 10.24.032016-03-24 10.24.03Preview
2016-03-24 10.24.042016-03-24 10.24.04Preview
2016-03-24 10.17.302016-03-24 10.17.30Preview

עונת תחמיץ חיטה

כל חורף אנו עוקבים בדריכות על כמות המשקעים ופיזור הגשמים מתוך תקווה שנזכה ליבולים טובים ואיכותיים.

כשהחורף מגיע לקיצו, אנו מתחיל לקצור את החיטה, לקצוץ, להרים, להוביל לבור, להדק, לכסות וכל זאת עם תשומת לב מירבית למילוי נכון של בורות התחמיץ.

אז ככה זה נראה בשטח.

הבא »

טל׳. 04-6960348
דוא״ל. mazon@yonatan.org.il
פקס. 04-6918422

השאירו פרטים ונחזור אליכם:
משרד פרסום ok
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס