מרכז מזון
  • דף הבית
  • אודות
  • חומרי הגלם
  • גלריה
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • חומרי הגלם
  • גלריה
  • צור קשר
מרכז מזון
  • דף הבית
  • אודות
  • חומרי הגלם
  • גלריה
  • צור קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • חומרי הגלם
  • גלריה
  • צור קשר
2016-06-29 07.22.392016-06-29 07.22.39Preview
2016-07-01 06.22.182016-07-01 06.22.18Preview
2016-07-22 12.01.442016-07-22 12.01.44Preview
2016-07-31 16.07.162016-07-31 16.07.16Preview
2014-07-17 10.50.142014-07-17 10.50.14Preview
2015-08-13 06.21.272015-08-13 06.21.27Preview
2015-08-13 06.21.352015-08-13 06.21.35Preview
2015-08-13 06.21.542015-08-13 06.21.54Preview
2015-08-13 06.23.482015-08-13 06.23.48Preview
2016-07-01 06.34.572016-07-01 06.34.57Preview
44Preview
2014-07-19 08.32.172014-07-19 08.32.17Preview
2016-07-31 06.24.302016-07-31 06.24.30Preview
2016-07-31 06.24.542016-07-31 06.24.54Preview
2016-07-31 06.31.192016-07-31 06.31.19Preview
2016-07-31 06.31.162016-07-31 06.31.16Preview
2016-08-01 09.03.402016-08-01 09.03.40Preview
2016-08-01 09.03.472016-08-01 09.03.47Preview
2016-07-22 12.01.442016-07-22 12.01.44Preview
20130818_14192220130818_141922Preview
ראשי » גלריה » עונת תחמיץ תירס

עונת תחמיץ תירס

כשהקיץ מגיע מתחילים לזרוע תירס. עונת תחמיצי התירס מתחילה בסוף חודש יוני ונמשכת לעיתים עד חודש אוקטובר.

מרבית הקצירים מתרכזים בחודשים יולי ואוגוסט.

אז ככה זה נראה בשטח, החל מסיורי שטחים לקביעת מועד הקציר ועד שהחומר מהודק בבור.

« הקודם

טל׳. 04-6960348
דוא״ל. mazon@yonatan.org.il
פקס. 04-6918422

השאירו פרטים ונחזור אליכם:
משרד פרסום ok
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס